Andra berättelsebloggar

Tänkte tipsa er alla om några andra berättelsebloggar. Länkarna finns redan i menyn, men tänkte ändå göra ett inlägg om det.
Jag tar nu bara upp de bloggar som inte har "stannat."
.
Fridalin.blogspot.se
Frida är en av de första som kom att läsa min berättelse om Tedd, så besök henne gärna extra mycket och läs hennes berättelser :)
Den akuella berättelsen är en unik blanding av sciene-fiction och fantasy. Flickan Tikk har hela sitt liv levt uppe på ett rymdskepp, men mest av allt önskar hon ett liv på en planet. En dag smyger hon ombord på ett fraktingskepp och kommer till en planet, där både drakar och magi existerar. Hon hamnar dessutom mitt i ett krig.
.
Ungskrivare.blogg.se
Gabriella är en ung tjej som dock är sjukt duktig.
Hennes aktulla berättelse heter Stockholmssyndromet och handlar om en ung tjej som blir kidnappad men sedan förälskad i sin kidnappare.
.
Thegoldenstates.blogg.se
Naima och Gudon skriver tillsammans och deras berättelse är väldigt bra.
Berättelsen handlar om Stephanie, en sextonårig tjej som flyttar till Kalifonien med sin familj efter att hennes pappa dött. Skateboarding tycks vara det enda som kan trösta henne, tills hon möter de två killarna Cody och Erik.
.
Enlitenförfattare.blogg.se
Karin skriver flera berättelser, men den som jag brukar läsa handlar om en föräldrarlös tjej som flyttar till Englad eftersom hon blivit abdokterad av en familj där. Dock verkar det som om något inte står rätt till, som om någon är ute efter tjejens (Jazz, heter hon) abdoktivpappa eller kansk Jazz själv? Vem är det? Vad vill han?
.
.
.
Ni måste nästan besöka alla dessa bloggar, läsa deras berättelser och främst lämna en kommentar.
Ps. Jag ser att mitt sommartema inte kommit än. Blogg.se är seeeg Ds.

Sommartema

Dags för sommartema igen :)

RSS 2.0