Sv: till Alexandra

Sv: Åh, tack så mycket! Vad kul att du gillar Sun Beach. Själv tycker jag att den är rolig att skriva.
.
Förresten, till er andra: Jag kommer nog att bara ägna mig åt Sun Beach ett tag nu. Så om ni vill läsa något, kan ni ju läsa den! Klicka bara på länken.

Nytt projekt!

Jag har jobbat med ett nytt projekt i några dagar nu.
En ny berättelse.
Men den här berättelsen är inte som de andra jag skrivit. Dels eftersom den utspelas i nutid och är en ungdomsberättelse, men också för att den här berättelsen är helt till för er läsare. Meningen med den är för att ni ska underhållas, kunna läsa nya kapitel ofta och vara med och bestämma handlingen. Berättelsen är också till för en sorts träning för mig.
.
Berättelsen heter Sun Beach och är inspererad ifrån One Tree Hill och The Golden Stats (en annan berättelse på en annan blogg).
.
Snälla, läs den! Alla kapitel är korta och går snabbt att läsa. Tyck gärna till genom att kommentera.
.
.
Headerbilden har jag föresten tagit själv, och tjejen på den är min syster.

Nytt kapitel till LAMBOSABLOMMAN!

STOR NYHET! STOR NYHET! JAG HAR LAGT UPP ETT NYTT KAPITEL!
Kära läsare, jag vet att det var en evighet sen jag publiserade något nytt kapitel på någon, och jag ber tusen gånger om ursäkt för det. Men nu har jag skrivigt ett nytt kapitel till Lambosablomman.
I detta kapitel förekommer det lite kärlek, och det är faktsikt första gången som jag skriver om kärlek så det kanske inte är så där hundra. Men ni får gärna läsa kapitlet och säga vad som kan förbättras.
Läs den här
Läs den här
Läs den här

RSS 2.0