Lagt till på Kap 3

Jag har lagt till lite på Kapitel 3. Den blev för kort. Nu har jag skrivit lite ur Bens synvinkel, och tar med snack om varför besättningen reagerar som de gör angående Tedd. Hörde satt det var en del frågetecken angående det.
Läs tillägget HÄR


I made it!

Det är bara att börja buga. I made it. Jag lyckades färglägga en bild i Photoshop.
Okej, kanske inte proffsgöra. Men snart! Men träning så kan jag snart göra omslag!
.
Före:
.
Efter:
.
Jag erkänner. Bakgrunden blev lite puckad. Men med lite träning, så ska det bli coolt!

När jag tecknar

Jag gillar att teckna, även om jag inte är särskilt bra. Men jag hoppas på att kunna teckna omslag i framtiden, så det är bara att träna!
Vissa har ju sett mina bilder förr. Jag har te.x lagt upp en bild på Tedd och en på Bella.
Nu har jag tecknat ett "omslag" till Teddtentilldentuss, bok 1 alltså. Ungefär så skulle jag nog vilja ha omslaget.
.
Nu har jag gjort steg för steg medan bilden blev till.
.
1: Jag gör en enkel sträckgubbe och märker ut en horisontlinje.
.
2: Jag fyller i konturerna och börjar sträcka upp Annie Star.
.
3: Jag ritar klart Annie Star och ritar havet och några moln
.
4:Jag ger Tedds tröja lite konturer ocg fyller i halmtaket
.
5: Skuggor tillsätts
.
.
Jag vet, inget proffs... men ganska nöjd ändå.
.
Jag skulle hemskt gärna färglägga bilden i PhotoShop, men jag vet inte hur man göra. Om ni vet hur man gör och berättar det för mig, så får ni en länk! (desperat).

Vid fullmåne ligger ute!

Som ni kanske minns så lovade jag att lägga upp en annan berättelse snart, nämligen Vid fullmåne.
Så, nu ligger den ute.
Eftersom första kapitlet blev så långt så har jag delat in det i Kapitel 1 (del 1) och Kapitel 1 (del 2). Dock ligger bara del 1 uppe så länge.
Jag är faktiskt rätt stolt över den. Jag fick min inspiration från filmen Van Helsing.
Inte en överdrivet bra film, men jag gillar det här övernaturliga. Om ni inte vet det, så är Van Helsing den som dödar Dracula. Filmen handlar helt enkelt om att han ska döda Dracula.
.
Berättelsen är skriven i 'jag form'. Det är första gången som jag lägger upp en berättelse i 'jag form', så det ska bli spännande att läsa vad ni tycker!
Själv tycker jag att man får lite mer frihet i 'jag form', man kan som skriva mycket mer om personens tankar.
.
Vid fullmåne handlar om:

Gabriel Dransen, vars far är med i GVH. Det står för Guds vänstra hand, och deras jobb är att döda monster. När Gabriel är sju år blir han biten av en varulv. Far klarar inte av att döda Gabriel, trots att det är hans plikt. Eftersom andra i GVH får reda på att Gabriel har blivigt varulv måste de fly.
De flyr från sitt hemland Rumänien in i Ungern. Där träffar de på den snälla Professor Flivenius och hand hushållerska Behilda. De blir genast som en stor familj, de fyra, och bor tillsammas i Professorns borg Äppelborg.
Vid varje fullmåne går Gabriel och hans far ner till fängelsehålorna. Tack vare bojorna där nere kan de hålla varulven i Gabriel i shack.
När Gabriel slutligen fyller 17 tycker Professorn att de är dags för honom att beblanda sig bland de andra ungdommarna i byn. Ni får se hur det går...
.
Jag skulle (som vanligt) bli jätte glad om ni ville läsa denna berättelse och skriva i en kommentar vad ni tycker.
.
Läs den HÄR

Har ett kapitel redo...

Jag har ett kapitel till Lambosablomman redo, men jag känner att jag blev så missnöjd med det, att jag väntar med att lägga ut den tills jag beaderbetat den. Så ni får hålla tills tåls.

Ny header!

Jag har fixat en ny header. Blev riktigt nöjd med den. Den är väldigt lik den förra (samma motiv och så) fast nu sitter jag på bryggan när det är vinter. Jag vet inte hur det är för dom nere i söder, men hos oss norrmän åker vi skiskskor på sjöarna. Fotot är (liksom den förra) tagen i vår stuga. Jag älskar vår stuga. Den är liten, och vi har en sjö just utanför. I vår stuga finns inget som heter bekymmer, och stjärnorna lyser mycket klarare. Stjärnorna här är faktsikt otroligt klara.
.

.
Texten bredvid header, är för som som inte vet refrängen i min favvo låt Jag finns kvar (I'm still here.) Låten är ifrån filmen Skattkammarplantet (en av mina favvofilmer och min stora insperationskälla). Den finns alltså både på engelska på svenska.
.
Klicka här för att lyssna på låtarna.

RSS 2.0